Etichete

duminică, 7 februarie 2016

Genti Luna Style - colectia de primavara


O dupa amiaza perfecta pentru a sta de vorba cu prietenii. Dupa o saptamana mai mult decat foarte agitata in sfarsit pot sa ma bucur de o zi de relaxare, o zi in care sa va povestesc despre noua colectie de genti Luna Style.
Poate multe dintre voi ati vazut deja cateva modele noi de genti pe site si tare as vrea sa stiu care este preferata voastra.

Fiecare femeie are o pasiune pentru anumite obiecte vestimentare sau accesorii, eu am declarat deschis ca sunt un fan al gentilor, atata cele office cat si cele casual, sau daca am noroc de o combinatie intre cele doua stiluri ma declar pe deplin multumita.

Pentru colectia de primavara/vara am incercat sa merg pe genti incapatoare, in mare parte modele simple dar fiecare are un detaliu care sa o scoata in evidenta. De exemplu, geanta VETA are acel lacatel extrem de simpatic, si nu este doar de forma ci este chiar functional, are o cheita bine ascunsa si poate fi folosit ori de cate ori consideri ca nu esti intr-un mediu foarte sigur. Si geanta SOFIA are o eleganta aparte, fiind purtata cu usurinta intr-o tinuta office, la detaliu cu inimioare si franjuri se poate renunta usor.
Asa cum va spuneam nu am ales modele sofisticate sau greu de asortat. Am mers pe culori deschise, crem, beige, galben mustar, dar nu ne lipsesc nici culorile anului 2016 #serenity sau #rosequartz.
M-am indragostit pe loc de aceste doua culori si fara sa stau pe gânduri le-am introdus in paleta cromatica a gentilor Luna Style. Geanta DELLIA si Geanta MICHELL sunt cel mai bun exemplu <3.

M-am gandit si la jocul de culori si am ales cateva modele de genti care pot fi asortata cu usurinta, modelul DIANNA cred ca este cel mai accesibil, fiind vorba de nemuritoarea combinatie Black&White.
Când vine vorba de detalii nu uit niciodata eleganta data de un mic lant auriu sau argintiu, geanta RITA este un exemplu in care detaliul auriu o scoate din anonimat.
Un succes de anul trecut a revenit si acest an pe site, geanta MYNA a fost una din gentile de top ale sezonului 2015, deci nu putea sa lipseasca in 2016. Am adus culori noi si un stoc maricel <3.

Am atatea sa va povestesc despre noua gama de genti Luna Style, insa va las cu cateva poze si va astept cu pareri pe pagina de Facebook IERI, AZI, MAINE by Catalina.
Care este modelul vostru preferat?

 
Cu drag,
Cata <3






2 comentarii:

  1. Great bags, the yellow one is so beautiful xoxo

    www.thefurthestthingfromperfect.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere