Etichete

joi, 26 martie 2015

Din nou, LUNA mea!

Am ramas datoare sa va mai povestesc despre LUNA mea, Luna Style .

Nici un inceput nu este usor, iti faci mii de ganduri, iti pui multe intrebari, incerci sa faci planuri cat mai exacte pentru a duce la bun sfarsit ce ti-ai propus.

La mine nu a fost chiar asa strict!!!
Am inceput sa cochetez cu ideea de a imi deschide un magazin online din vara anului trecut. Mai greu a fost sa ma decid asupra specificului magazinului. Recunosc ca era cat pe ce sa raman la ideea de a imi deschide un online shop cu haine pentru nou nascuti si bebelusi :).

Flash-ul cu gentile a venit in perioada sarbatorilor de Craciun, cand tot ma documentam asupra modelelor de hainute si tot ce presupunea specificul viitorul meu magazin. Atunci am inteles ca domeniul bebelusilor nu este punctul meu forte. Deci era clar, trebuia sa schimb - si totusi ce varianta sa aleg?!

Am luat decizia cu sufletul, fix ce mi-am dorit si ce imi place - genti si pantofi :).
Am inceput cu gentile si sper ca tot acest proiect www.luna-style.ro sa prinda "tocuri" si in viitorul apropiat sa putem livra si super pantofiori.


Din decembrie pana in martie a mai fost un pas, un pas mare care s-a concretizat in ceea ce vedeti astazi pe site :).

www.luna-style.ro/genti-piele-ecologica/genti-casual/geanta-mela

Toti cei cu care am colaborat pentru acest proiect au fost foarte receptivi si am format o mare echipa! Asta m-a ajutat sa plec cu speranta, incredere si entuziasm in aceasta calatorie pe "LUNA".

Am avut un plan simplu, dar foarte bine pus la punct, am avut un buget in care a trebuit sa ma incadrez, am avut furnizorii potriviti si normal ca am avut si fotograful potrivit pentru "stelele mele".

Da, Oana a fost cea care a organizat sedinta foto, si gentutele au iesit perfecte in poza! Pentru toti cei care au nevoie de un fotograf de produs le recomand cu incredere serviciile lor -> www.foto-produs.ro .

Stiu, acesta este abia inceputul, si inca mai avem mult de munca...dar am pornit cu zambetul pe buze si asa vom continua!!!

Urmeaza-ti visele, ele te pot duce fix acolo unde e locul tau!

Cu drag,
C.

p.s. va asteptam si pe pagina de Facebook Luna Style , avem si acolo surprize pentru voi
p.s. 1 Gentuta Mela este una din favoritele mele <3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu