Etichete

joi, 27 noiembrie 2014

Te vreau, pentru ca....

Azi e ziua in care vreau sa vad dincolo de sentimente!

Cat de bine este atunci cand stii ca el TE VREA, te vrea pentru ca esti femeia frumoasa, pentru ca te aranjezi si arati bine la bratul lui, pentru ca esti gospodina perfecta, pentru ca esti independenta, pentru ca aduci un salariu bun in casa, pentru ca sexul cu tine este minunat, pentru ca timpul tau liber il imparti NUMAI cu el, pentru sa iti pasa de el, de problemele lui, pentru ca stie ca esti doar a lui, pentru ca te vede ca pe UN TROFEU.
Tu esti trofeul lui necastigat!!!!

Dar TU, de ce il vrei???
Il vrei pentru ca....pentru ca e UN BOU, pentru ca nu stie sa te asculte, pentru ca nu e mereu langa tine, pentru ca vrea totul de la tine, pentru ca te priveaza de independenta si
libertatea ta, pentru ca nu te apreciaza pentru munca pe care o depui, pentru ca ai uitat sa zambesti pentru tine....zambetul e doar pentru EL!

Da, asta e povestea femeii moderne, trecute de varsta de 30 de ani, care ar face totul ca sa aiba parte de dragostea lui, dar oare EL  merita efortul tau?!?!?!

Ai invata sa te descurci singura, sa fi independenta, sa iubesti frumosul si sa ai grija de tine...nu uita nimic din ce ai invatat!

In cuplu cresteti impreuna, nu dupa regulile lui si nici dupa ale tale, ci dupa regulile voastre comune!

In primii ani de viata in doi totul e minunat! Nu pierde din magia minunatii pe parcursul relatiei, lasa un strop si pentru batranete. O sa fie nevoie!!!

Sursa foto

Join me on Facebook!!!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu