Etichete

miercuri, 25 martie 2015

Spune NU automedicatiei!

Dragele mele,

Unele mici probleme de sanatate nu m-au ocolit nici pe mine.
Mai bine spus unele probleme din copilarie care nu au fost tratate cum trebuie, o minunata alergie la lactoza.
In ultimii ani am recurs la automedicatie, ceea ce NU recomand nimanui, orice afectiune trebuie tratata de specialisti!

Anul acesta nici macar automedicatia mea nu a mai dat roade :).

Am avut norocul sa ajung la unul dintre cei mai buni specialisti in dermatologie Prof. dr. Ioan Nedelcu. Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului.
Va recomand cu drag, in cazul in care aveti probleme dermatologice, sa apelati cu incredere la serviciile Centrului Medical Dermatologic Prof. dr. Ioan Nedelcu.

Am inceput cu eliminarea tuturor produselor care contin lactoza, din alimentatie (destul de greu sa va spun sincer) si un regim de detoxifiere a organismului foarte strict.
Mi s-au prescris doua produse din gama DEUTERIA COSMETICS (gama lansata de dl. Profesor Nedelcu), pe care mi le-am comandat online :)

1. Sapun Lichid Deuteria - 42 lei ( shop )


Sapunul lichid pentru corp si maini DEUTERIA LUX natural si hranitor are la baza o formula fara sapun, cu pH 5,5 care este imbogatita cu Colagen, D-Panthenol, extracte naturale de Aloe, Urzica si Musetel. Spala bland, hraneste si hidrateaza pielea inclusiv cea sensibila si iritata.
Ingrediente: Extract de Aloe, Urzica, Musetel
Fara parfum, coloranti si parabem -  Ph 5,5 

2.  Crema hidratanta si emolienta pentru corp - 75 lei ( shop )


Produs cosmetic pentru îngrijirea zilnica a pielii corpului. Are efecte emoliente calmante si de hidratare excelente, netezeste si calmeaza tegumentul pe care îl face matasos si catifelat. Stimuleaza formarea tesutului cutanat normal si sanatos pe care îl protejeaza de agresiunea prin detergenti, smog si poluanti de oras. Exercita actiuni benefice pe vergeturi.


Descriere produs

• Apa echilibrata în deuteriu • Ulei de seminte de struguri • Aloe vera si glicerina • Vitamina E • Fara coloranti. NU contine Paraben si parfumuri. Amestecuri Complexe de Principii Active Naturale: Ceramide si Lipide din Lapte, Ceară din Tărâţe de Grâu, Uleiuri Naturale ( Migdale Dulci, Jojoba, Ulei din Seminţe de Struguri).
- Are efecte emoliente, calmante, antioxidante şi hidratante excelente datorate Silanolilor si Colagenului;
- Hidrolizat conţinuţi in compoziţie;
- Ceramidele si Lipidele din Lapte regenerează stratul cornos, hidratează, hrănesc şi încetinesc procesul de îmbătrânire cutanată;
- Ceara din Tărâţe de Grâu cu Shea Butter si Ulei de Argan Marocan hrănesc si calmează pielea ( in special pielea sensibilă si atopică ) reducând uscăciunea si mâncărimea  prin efectele antiinflamatorii si antihistaminice puternice.
Principii active Apa echilibrata în deuteriu (Deuterium Depleted Water - DDW) - are excelente efecte revigorante asupra pielii. DDW îmbunatateste metabolismul energetic si determina hidratarea, revitalizarea si regenerarea controlata a epidermului ca urmare a actiunii unor mecanisme proprii, intrinseci, care au drept rezultat echilibrarea metabolismelor energetice, lipidice si glucidice ale tenului. Uleiul de seminte de struguri - echilibreaza delicat si subtil functiile tenului, redându-i energia si puritatea prin excelentele sale proprietati emoliente si antioxidante. Gratie continutului sau deosebit de mare în flavonoizi, uleiul de seminte de struguri normalizeaza hidratarea tenului prin reducerea pierderii trans-epidermice de apa si concomitent exercita efecte metabolice generale si cutanate benefice prin continutul crescut de acizi grasi esentiali din compozitia sa. Radicalii acidului hialuronic si derivatii lor - împiedica aparitia ridurilor si redau aspectul suplu si matasos al pielii. Echilibreaza balanta hidrica a pielii, icreste tonusul cutanat si exercita actiuni benefice pe vergeturi. Colagenul hidrolizat si alantoina - netezesc pielea si au efecte antiiritante si calmante, stimulând formarea tesutului cutanat normal si sanatos si protejeaza fata de agresiunea prin detergenti, smog si poluanti de oras. Extractul de Aloe vera, uleiul de migdale dulci, uleiul de jojoba, glicerina si vitamina E - au împreuna efecte benefice excelente care fac din cosmeceuticul Deuteria Lux - crema hidratanta si emolienta pentru corp un produs de exceptie care, utilizat zilnic, rasfata si îngrijeste elegant si eficace pielea corpului.

Aveti grija de sanatatea voastra si apelati mereu la sfaturile specialistilor!

Cu drag,
C.

P.S. ne vedem si pe www.luna-style.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu