Etichete

miercuri, 8 octombrie 2014

Actori - in propria noastra viata

Totul este mecanic, ne trezim de dimineata, plecam la munca, 8-10 ore stam la birou/lucram, relationam foarte putin, plecam acasa, in cele mai multe cazuri obositi. Si momenul acela cand ajungem acasa, in loc sa profitam de fiecare clipa petrecuta in familie, ne panicam : ce facem de mancare, lectiile copilului, povestim IAR ce s-a intamplat la munca, si vine momentul sa ne punem la somn. Roata se invarte neincetat cel putin 5 zile pe saptamana.
In fata prietenilor incercam sa parem multumiti de ce avem, de ce am realizat...si totusi asistam pasiv la spectacolul propriei vieti.

Am uitat sa zambim din suflet, sa ne bucuram de lucrurile marunte, sa radem zgomotos, sa facem lucruri care ne sunt dragi, sa avem un timp al nostru.
Jucam un rol in propria noastra viata, un rol pe care incercam sa-l ducem spre performanta, si totusi unde suntem noi in piesa vietii noastre???

Merg pe strada si vad oameni ingrijorati, suparati, grabiti, nervosi...rar intalnesc un zambet.

Iubesc oamenii pozitivi, energici, care merg cu capul sus oricat de greu ar fi, care nu se gandesc la trecut ci incearca sa gaseasca in fiecare zi un moment de bucurie.

Cred ca nu sunt atat de saraca incat sa nu am un zambet de daruit celor care au uitat sa zambeasca si nu vreau sa uit sa rad in hohote chiar si atunci cand am necazuri.

Sa incercam de azi, sa ne scriem scenariu vietii noastre asa cum il gandim, sa infruntam incercarile la care suntem pusi, sa uitam de atomatismul zilnic - in fiecare zi avem nevoie de o poveste cu happy end, in care sa fim personajele principale.
Putem fi scenarisiti si actori in cea mai frumoasa poveste, cea a vietii noastre!



Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu