Etichete

vineri, 31 octombrie 2014

Relatia perfecta ?!?!

Stii momentul acela cand dragostea iti invaluie fiecare por si te simti ca pe un norisor???
Poate e senzatia pe care multi dintre noi am trait-o cel putin o data in viata.
Stii momentul acela cand esti in bratele persoanei iubite si totusi nu te simti acolo???
Da, azi despre asta e vorba, despre relatia ta cu tine, despre relatia ta cu el si despre relatia voastra.
Am auzit in nerepetate randuri povestea cu relatia perfecta, dar de ce avem nevoie e o relatie perfecta care de fapt e departe de a fi perfecta??!!!
De ce mimam o fericire care nu e a noastra? De unde porneste dorinta de a avea o relatie perfecta doar in societate, si seara cand ajungem in pat langa "persoana perfecta" ne simtim singuri?
Am invata ca nu exista o relatie perfecta, ca sunt momente cand te simti singura, desi el te tine de mana, ca ai nevoie de el, desi el e langa tine, ca vrei sa te simti iubita, desi el iti tot repeta ca te iubeste!
Iubirea e furtunoasa la inceput, apoi se calmeaza si devine iubirea sincera...te iubesc pentru ceea ce esti tu, nu pentru ceea ce faci pentru mine.
Si totusi ce faci cand simti ca monotonia si-a pus amprenta pe relatia ta? Clar, nu inchide ochii sa mergi mai departe, doar ca asa se intampla mai in toate cuplurile...actioneaza, schimba ceva!
Imi place sa cred ca exista 3 mari atuuri intr-o relatie simpla: iubirea sincera, din suflet....comunicarea cu sinceritate fata de cel de langa tine.....si sexul!
Poate ca toti avem nevoie de un moment de maxima sinceritate in care sa ne gandim daca relatia in care suntem ne multumeste cu adevarat sau ce ne-am dori sa primim din partea partenerului, ce am putea sa oferim partenerului, cine suntem noi in relatie.
Ne-am obisnuit sa purtam o masca si sa nu ne exprimam cu adevarat sentimentele, nemultumirile, trairile, dragostea.
Va propun un exercitiu: in fiecare zi sa alegem impreuna cu el sa facem un lucru simplu, dar care pentru relatia noastra are o mare importanta. Atat noi cat si ei avem diferite lucruri pe care ni le dorim de la partenerul de viata, asa ca o dorinta pe zi ar trebui indeplinita:).
De exemplu mie imi place foarte mult sa primesc flori, si azi asta ar fi dorinta mea, sa primesc flori din partea lui.
Putem sa alegem iubirea si respectul care sunt primii pasi catre o relatie frumoasa, o relatie dorita...nu este o crima sa ne spune nemultumirile, ci un important pas facut in relatie.
Asa cum am mai spus, nu cred in relatia perfecta....dar cred in dragoste, sinceritate, dorinta, corectitudine, comunicare si sex!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu