Etichete

sâmbătă, 6 iunie 2015

Dimensiuni, modele, culori

O seara placuta, cu usoare adieri de vant. M-am asezat confortabil in pat, cu laptopul in brante. A fost o zi plina, o zi pe care mi-am dedicat-o in totalitate treburilor casnice (recunosc, lasasem acest "domeniu"pe ultimul plan).
Matinala, m-am inarmat cu rabdare, cu aspiratorul, carpa de praf, fierul de calcat si toate derivatele acestor instrumente.
Bing Bang, Bing Bang...undeva pe la 12 aud soneria...clar musafirii nu intrasera in planul acestei zile. Ma prefac, nu am auzit nimica...dar totusi insista. Iau aspiratorul in mana (sa se vada clar ca nu am timp de musafiri) si deschid hotarata usa.  HOPAAA, era curierul, cu un pachet de la H&M in mana <3.
Deja suntem in alt scenariu...las toata treaba, deschid repede coletul, probez si sunt pe deplin multumita!!!


Da, am primit un sutien. De fapt despre asta vreau sa vorbim astazi, despre modelele de lenjerie intima in trend.
Ai avea tendinta sa spui ca nu e asa, ca lenjeria intima nu prea se demodeaza si e suficient sa ai 4-5 modele care te tin cativa ani buni.

Tin sa te contrazic! Vorbim mult despre haine si lansari de noi tendinte de la sezon la sezon. Acelasi lucru se intampla si in industria lenjeriei intime. Clar baza este aceeasi, doi sani, dimensiuni diferite, culori diferite dar si MODELE diferite.

Ochii si sanii sunt primele lucruri la care ma uit la o femeie ( daca eu am aceste porniri, ce sa mai zic de sexul masculin :) ) si incaltamintea la barbati.

Cred cu tarie ca ochii sunt oglinda sufletului, dar "sufletul" are si el dimensiunile lui.

Ador lenjeria intima de calitate si in special cea cu dantela. Dantela mi se pare extrem de feminina si sexy. Desi nu sunt o impatimita a sutienelor, cand se poate purtam natural, mi-am dat seama ca detin un numar destul de mare de astfel de piese, sa fie ele cam 25 bucati, daca nu si mai bine de atat. Multe culori, multe modele, cu push-up sau fara, cupe adezive, cu bretele sau fara, unele speciale pentru o anumita rochie etc. Culorile - predomina negru, bej si mai nou rosu, am facut o obsesie pentru piesele vestimentare si accesoriile rosii. Ca atare, si noua mea achizitie este TOT rosie.
Cum va ziceam la inceput, l-am comandat online de AICI.












Anul acesta se poarta un nou tip de sutien. Cel care te intriga, cel care iti pune imaginatia la contributie, cel care lasa ceva la vedere








Mai tineti minte perioada aceea cand nu vroiam sa se vada nici macar o breteluta la sutien, cand cautam acele bretele transparente...NU, NU, NU vremurile acelea au trecut!

Va las cateva poze cu modele de lenjerie intima care nu trebuie sa iti lipseasca anul acesta!!!


                          



Va pup si va doresc o seara minunata!!!

Cu drag,
Cata <3

p.s nu uitati ca ne vedem si pe facebook LUNA STYLE ( like us )

sursa foto: asos.com si h&m.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu