Stau in fata laptop-ului si parca nu pot sa ma mobilizez sa imi duc la bun sfarsit planurile de astazi. Inchid si deschid e-mail-ul, sunt prea multe mesaje carora trebuie sa le raspund.
Trebuie sa recunosc, sunt meteo dependenta, vremea de afara mi-a cam dat peste cap programult de astazi!
Intotdeauna m-am relaxat pregatind ceva de mancare, asa voi face si acum :).
Am gasit acum cateva zile o reteta de vara, simplu de preparat, si extrem de gustoasa.
Nu puteam sa nu vi-o impartasesc si voua, deci sa ne apucam de treaba!
Ingredinete:
- 1 dovlecel mediu
- 1 morcov
- 2 cepe verzi
- 50-60 g cascaval ras ( eu am renuntat la cascaval )
- 1 ou mare
- 3 linguri de faina ( eu am pus mai multa faina, m-am orientat dupa consistenta compozitiei)
- sare si piper dupa gust
- dam prin razatorea medie dovlecelul si morcovul, tocam ceapa , si amestecam cu restul ingredientelor. Faina o adaugam ultima pentru a obtine o compozitie destul de groasa. Eu am adaugat si cateva picaturi de ulei in aceasta compozitie.
Pana aici destul de simplu nu?
Am folosit formele de briosa pentru a le coace, si au iesit extrem de simptice.
Ca un bonus am pus putin parmezan inainte de a le baga la cuptor :).
Cuptorul l-am preincalzit la 180 grade si timp de 15 minute le-am lasat sa se coaca si sa se rumeneasca.
Timp de preparare: 25 minute
Cum va spuneam, au iesit o buntate!
Briosele de dovlecel pot fi mancate atat la micul dejun cat si la cina!
Cu drag,
Cata <3
p.s astept parerile voastre aici sau pe facebook Ieri, Azi, Maine
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu