Etichete

vineri, 5 decembrie 2014

"Eticheta" la vedere

Recunosc, azi am tras cu urechea la o conversatie intre 2 domnisoare!!!! Nu e frumos, si asta stiu! Dar subiectul mi s-a parut cotidian si prezent in gandirea multora.

Totul a pornit de la o bluza, o bluza foarte frumoasa de la o companie mare de pe piata, o bluza de firma. Fara de care, una din fete nu putea sa mearga la petrecerea de sfarsit de an a companiei la care lucreaza.

Totul pare o problema cu adevarat importanta ''vin toti sefii, trebuie sa fiu imbracata cu haine de firma'', de ce???? E totusi petrecerea de sfarsit de an, nu cred ca e o petrecere pe dezbracate!!!
Am ramas cu o mare curiozitate, e o petrecere pe dezbracate sau se defileaza cu eticheta la vedere???

Am o vorba, care incepe sa se adevereasca din ce in ce mai mult " Pe afara-i vopsit gardul, inauntr-i leopardul". Cu ce te ajuta eticheta, daca nu te reprezinta, daca persoanele din jurul tau nu pot vedea altceva la tine decat acea marca a hainelor.

Tu, esti propria ta eticheta!!! Eticheta care te reprezinta in societate!!!!
Creaza-ti "eticheta" inainte sa ti-o atribuie oamenii din jurul tau!!!

Ne-am obisnuit sa punem "etichete" la oameni, oameni mai putin fericiti, acestia sunt cei care umbla cu "eticheta" la vedere. 
Persoane "etichetate" de societate, nu de o firma de prestigiu...saraci, handicapati, orbi, orfani, parasiti, grasi, divortati, curve, etc. 
Ei sunt cei care isi plimba "eticheta" zilnic printre noi!
Si totusi, in spatele fiecarei "etichete" exista o poveste, o poveste pe care putin dintre noi o stim.

Inainte sa "etichetam" o persoana, hai sa ii aflam povestea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu